Hentech
Vulcanus 41
8448 CH Heerenveen
Tel. 0513 651 270

Hentech uitgelicht
© '22 Hentech / Postmus / knoop.nl

Laswerk


Door jarenlange ervaring in diverse lastechnieken en het lassen en bewerken van diverse materialen, Waaronder staal, RVS en aluminium, is uw opdracht ons niet snel te groot of complex. Het verzorgen van straal-, natlak- en poedercoat werkzaamheden vallen ook onder onze activiteiten. Dit kan tegen scherpe prijzen worden gerealiseerd door afspraken met leveranciers. Er worden zeer diverse werkzaamheden uitgevoerd en geproduceerd dit alles in nauw overleg met de klant en geheel naar wens. Ook is het mogelijk om werkzaamheden uit te voeren binnen uw bedrijf waarbij u ons simpelweg inhuurd en wij bij u de gewenste werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

 

Wij kunnen enkele grotere en toonaangevende bedrijven tot onze zeer tevreden klantenkring rekenen, waaronder onder andere:

  • Staalbouw Nauta Heeg
  • FIB Leeuwarden
  • Philipse scheepsreparatie Harlingen
  • Metaal 2000 Bolsward

Hieronder zijn enkele door ons vervaardigde constructies en op maat vervaardigde onderdelen te zien zodat u een idee krijgt van onze werkzaamheden.

 

Schroom niet om telefonisch contact op te nemen. Wij zijn u graag van dienst voor uw vragen,vrijblijvende prijsopgave of bestellingen.