Hentech
Vulcanus 41
8448 CH Heerenveen
Tel. 0513 651 270

Hentech uitgelicht
© '22 Hentech / Postmus / knoop.nl

Engineering

Alle denkbare constructies produceren, ondenkbaar zonder de juiste blik op engineering. In staal, aluminium of RVS, van heel eenvoudig tot bijzonder gecompliceerd alles valt en staat met de juiste uitwerking. In de ontwerpfase worden uw wensen verwerkt en houden wij rekening met elk detail. Door gebruik te maken van de nieuwste productietechnieken, kunnen wij kwaliteit leveren voor een concurrerende prijs. Of dat nu maatwerk is of een complete serie. Wij denken met u mee en nemen u het geheel, indien gewenst, uit handen.

Meubels

Maatwerk meubels in diverse materialen.
Robuust en degelijk. UItvoering, afmeting en materiaalkeuze geheel naar wens van opdrachtgever.

Hekwerken

Maatwerk, diversiteit, materiaalkeuze, hoog afwerkingsniveau..... steekwoorden die de kwaliteit van het op maat vervaardigde hekwerk omschrijven. Maatwerk!

Dugouts

Doelen, dugouts en meer...

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van totaal oplossingen en inrichting van uw sportveld. Doelen, dugouts, veldafzetting maar ook voor een pannakooi bent u bij ons aan het juiste adres.


Bull- en Sidebars

Bull- en Sidebars

Functioneel beschermen of ter verfraaiing. Ook hier is uitvoer, constructie en materiaalkeuze bepalend. Wij denken graag met u mee, zowel esthetisch als constructief.